Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Mennyezetre való csillár és lámpa

Hiányzik valami a szobából? Hangulatos világítás kellene a nappaliba, hálóba vagy a gyerekszobába? Szavazzunk a figurás vagy a rizslámpára!

Bizony, sokat dob a helyiség hangulatán egy megfelelő lámpa. Amellett, hogy a világítást biztosítja, külseje sem mindegy. Ha megtaláljuk a legjobbat, az összhang a szoba berendezésével, színeivel szinte tökéletes lesz.

Csemeténk kedveli az állatokat, a járműveket? A gyerekszobába egy kedves, mutatós lámpa ideális választás - ha vidám színén túl a csillár még méhecskét vagy helikoptert is formáz, különösen örülni fog neki a lurkó! Mintha csak egy falról lógó, új játékot kapott volna.

Ha rajong a mesehősökért, különösen Micimackóért és barátaiért, vagy a Hercegnők a kedvencei, nem is lehet másmilyen világítás a szobájában, mint a mese szereplőivel díszített papírlámpa! Gömb alakú, kedves függőlámpa, változatos színekben - hogy minél jobban illeszkedjen a szoba hangulatába.

Kicsik és nagyok birodalmába tökéletes az ABC betűivel díszített lámpacsalád – élénk, különféle színeivel, változatos formáival biztosan elnyeri csemeténk tetszését, legyen akár óvodás, kisiskolás vagy felsős diák!

Ezt a lakberendezési kiegészítőt függőlámpa és falra szerelhető lámpa formában is beszerezhetjük – normál égős és spotlámpás változatban is a miénk lehet. Így bárhol jól mutat, remekül alkalmazkodik a gyermek igényeihez.

Ha már mennyezeti lámpa, keresve sem találhatnánk hangulatosabbat a hálószobába vagy a nappaliba egy mutatós rizslámpánál! Egyszerű és nagyszerű darab: kellemes fényforrás és egyben hangulatteremtő kiegészítő.

A műanyag vázzal és a színes rizspapírral, dizájnos, fekete vagy szürke mintákkal készült lámpa igazi dísz a szobában - különösen a keleties hangulat kedvelőinek fog tetszeni! Tinik szobájában is nagyon mutatós, felnőttes lámpa, könnyed és kedves.  Ugye, nem nehéz feldobni a szobát, ha van hozzá egy szép fényforrás?Kapcsolódó cikkek

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Éjjeliszekrény, a jobb kezünk!
Hasznos és szép: a tálalószekrény

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Egy mutatós plusz a konyhába!
Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Kinti ülőgarnitúrára vágyunk?
Matracok: vákuummatrac

Matracok: vákuummatrac

A kényelmet hozó csomag
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Lássuk mindet szépen sorban!