Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Mókás pihenés: emeletes- és galériaágy

Emlékszünk még, milyen örömmel vettük birtokba emeletes ágyunkat, amelyen aludni és játszani is remekül lehetett? Ha magunknak nem is volt ilyen, higgyük el, csemeténk csak jól járhat vele!

Nincs még meg a gyerekszoba minden bútora? Szükségünk lenne egy olyan gyerekágyra, amely nem foglal sok helyet, akár két lurkó is elfér rajta, kényelmes és mutatós is, ráadásul egy kis plusz játékterületet ad? Válasszunk egyet a kínálatban levő, szépséges tömör fenyő emeletes ágyakból vagy galériaágyakból, vagy csapjunk le a bútorlapos, modern változatra!

A fenyőfa ágyak egyszerű, natúr lakkozott vagy pácolt megjelenése megnyugtatóan kellemes hatású, ráadásul számos variációs lehetőséget rejtenek: fantáziadús játéktér és pihenőhely a gyermekeknek!

Az emeletes ágy rendkívül praktikus, amellett, hogy helytakarékos és természetes külsejével kiválóan illeszkedik egy hangulatos gyerekszoba terébe.

Két gyerkőc kényelmesen elalhat rajta, egyik alul, másik felül, és ez a gyermekbútor nem foglalja el két ágy helyét. A létra mindkét oldalra felszerelhető, így cseppet sem gond, ha a berendezés miatt egyik oldal alkalmasabb a mászásra, mint a másik.

A tömörfa emeletes ágyak kétféle változatban kaphatók, a galériaágyak háromfélében. Az emeletes ágyak alá ágyneműtartó fiókokat rendelhetünk, a galériaágyat pedig a fiókos tárolóktól kezdve a polcokon át a csúszdáig mindenféle kiegészítővel felszerelhetjük, ezek aláépítésével egész kis kuckót alakíthatunk ki. De üresen hagyhatjuk játszótérnek, és egy mutatós textíliával, függönnyel takarjuk el.

Tömör fenyőfa külsővel a legszebb, de ha nem hagyományos, hanem inkább modern változatot szeretnénk, a bútorlapos emeletes és galériaágy is tökéletes választás, amely szép, ívelt vonalaival, két remekül összeillő szín kombinációjával csalogatja a szoba kis lakóit.

Az emeletes- és a galériaágy alá ennél a modellnél is kérhető ágyneműtartós fiók, ágy alá szerelhető komódok, fiókok, így egy egész szekrény épülhet a galériaágy alatt, számos hasznos tárolóval. Ezekhez a praktikus gyerekbútorokhoz külön falra szerelhető polcokat, szekrénykéket és függönyöket, sőt ágyneműtartót is beszerezhetünk azon melegében, hogy az ágyat megvettük. Ne késlekedjünk hát! Lapraszerelt formában érkeznek hozzánk, így összerakás után a gyerekek már birtokba is vehetik őket!Kapcsolódó cikkek

Martindale szám

Martindale szám

Martindale szám a tartósság mérőszáma
Bútorápolásra való szerek

Bútorápolásra való szerek

Hogy a bútor minél tovább tartson…
Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!