Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Egy fotel mindig kell

Egy fotel mindig kell! Szeretünk a társaság középpontjában ülni, saját kis fotelünkben? Imádjuk, ha esténként elvonulhatunk erre a kényelmes ülőhelyre olvasgatni, tévézni, vagy csak lazítani? Válasszuk ki a fotelünket!

Kétségtelenül az egyik kedvenc bútordarab otthonunkban a fotel. Aligha a munka vagy a stressz jut róla eszünkbe…Sokkal inkább az, milyen kellemes belekuporodni, megiszogatni a kávénkat, teánkat, olvasni, tévézni benne egy jót! Mivel akár órákig is benne ülünk, lényeges, hogy kényelmes legyen!

Természetesen olyan fotelek is vannak, amelyeket irodába, vagy csak rövidtávú ücsörgésre szokás használni – egy kagylófotelben például, amely egyébként kellemes, mutatós kis darab, kevésbé ajánlott órákig olvasni, a kiképzése nem felel meg ennek.

Annál inkább viszont a tökéletes kényelemmel szolgáló, bonellrugós, dupla rugós vagy hullámrugós ülőfelülettel ellátott, fix modellek.

Mindegy, hogy hagyományos berendezésű szobánkba keresünk egy kellemes kis fotelt, klasszikus bútoraink mellé állítanánk a sarokba a még a nagyinak is tetsző modellt, vagy netán egy igazi modern, élénk színű, trendi fotelben szeretnénk pihenni – bármelyik stílusból választhatunk!

Kárpitozott ülőfelületük gondoskodik a kellemes közérzetről – ugyanakkor bőr- vagy textilbőr bevonattal is kérhetjük a fotelek egy részét.

Egyes modelleket lábtartós változatban is megrendelhetünk – sőt, vannak billenősek is, amelyek a még fokozottabb kényelmet nyújtják számunkra!

Gyerekszobába számos acélvázas, figurás fotel áll rendelkezésre, amelyek összecsukhatóak, tehát kevés helyet foglalnak. Idősek kedvence lehet viszont a gumifa relax szék, többféle elegáns változatban, amely egy hagyományos otthon tökéletes része. Ha egy jó fotel a vágyunk, mire várunk?Kapcsolódó cikkek

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Éjjeliszekrény, a jobb kezünk!
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Matracok: a memóriás

Matracok: a memóriás

Emlékszik ránk: matrac jó memóriával!
Aludjunk kanapén!

Aludjunk kanapén!

Ha egy igazán profi kanapé kell…
Forgószék- és tárgyalószék választék

Forgószék- és tárgyalószék választék

Nélküle nem dolgozhatunk!