Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Nappali szekrénysor-kínálat

Amikor sor kerül a nappaliszoba berendezésére, bizony nagyon várjuk, hogy kiválaszthassuk a szekrénysort! Meghatározó darab a szobában, eszerint döntsünk!

A bútorok színe, stílusa sokban befolyásolja, hogyan érezzük magunkat egy helyiségben. A legméretesebb szekrénysor általában a nappaliba kerül, ahol szekrényekre, polcos részekre és tv-tartóra is szükségünk van. Izgalmas feladat a nappali szekrénysor kiválasztása, hiszen hosszútávra vesszük, várhatóan évekig fogjuk nézegetni. Fontos, hogy tetsszen nekünk, illeszkedjen a szoba hangulatába és persze praktikus is legyen számunkra.

Stílusát tekintve hagyományos, klasszikus vagy inkább modern szekrényre vágyunk?

Aki a hagyományos megjelenést szereti, különböző mutatós árnyalatú, szokványos felosztású szekrénysorokból választhat, melyekben két akasztós szekrény, alsó és felső szekrények valamint fiókos szekrény is rendelkezésre áll.

Nem hiányozhat a vitrines rész vagy a bárszekrény sem! Ezekben a modellekben rengeteg dolog elfér – érdemes rájuk szavazni!

Más elrendezésben találhatók meg az elemek egy modern szekrénysorban – melyekhez szintén tartozhat több szekrény, de olyat is találunk, amely csak alsó és felső komódokkal rendelkezik, ugyanakkor vitrinnek is van benne hely.

A modern szekrénysorok ugyanúgy lehetnek elegánsak, mint hagyományos társaik, de sokszor kevesebb hellyel bírnak.

Remek választások, ha nem célunk sok holmit elhelyezni a nappaliban.

Rafinált megoldásaikkal, extravagáns külsejükkel üdítő hatásúak – a szekrénysor állhat akár egy nagy vitrines szekrényből, tv-tartóból, polcból és egy kétrekeszes könyvespolcból is. A változatosság gyönyörködtet! A színek sem minden szekrénysoron egységesek – a kellemes fa árnyalatot fehér frontrészekkel megtörő modellek például fiatalos, lendületes hatást keltenek.

Ha a szobát hálóként is használjuk, akár áthidalós szekrénysort is választhatunk. Az igazán klasszikus, régies hangulatú szekrények szerelmesei gyönyörű, antikolt, masszív, dió színű klasszikus szekrénysorba pakolhatnak, amely előkelő külsején kívül méreteivel is hívogat! Csak rajtunk múlik a nappalink hangulata!Kapcsolódó cikkek

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőrben gondolkodva...
Tv-állvány - egy fontos darab

Tv-állvány - egy fontos darab

Csinosítsunk tv-tartóval!
Matracok: a rugós

Matracok: a rugós

Rugós matraccal egészséges alvást!
Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Hasznos tanácsok vásárlás előtt!