Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

…válasszunk fa és bútorlapos dohányzóasztalt! A hagyományos, klasszikus formavilágúaktól kezdve a legmodernebbekig bármilyen modellből választhatunk, hogy tökéletes legyen a nappaliszoba!

Egy lakás berendezésénél többnyire nem a dohányzóasztal az első, amit beszerzünk - könnyebb viszont később kiválasztani az igazit, ha már tudjuk, milyen környezetbe is kerül. A fa bútorokat sokan szeretik, ezért nem csoda, ha a fa és bútorlapos dohányzóasztalok igen széles választéka vár!

Egy faasztal mindig otthonos, barátságos hangulatot teremt! Jó érzés köré gyűlni, beszélgetni, kávézni-teázni, elmajszolni egy süteményt.

Egy jól kiválasztott modell igazi dísz lehet a nappaliban, mindegy, hogy milyen stílusú: a lényeg, hogy harmonizáljon a szoba bútoraival, és megfeleljen az igényeinknek!

Mutatós külseje mellett az is fontos, hány személy használja általában – ha sokan, akkor semmiképp sem egy kisméretű asztal a megfelelő választás…

A klasszikus berendezés hívei minden bizonnyal egy eleganciát sugárzó, antikolt vagy gyönyörű faragással készült, négyszögletes faasztalra voksolnának, esetleg kerek vagy ovális, tömör fa dohányzóasztalra, mívesen faragott lábakkal.

A stíl dohányzóasztalok pácolt tömör nyírfából, vagy a fehér színű, antikolt tömör nyírfa asztalok is tökéletesek klasszikus otthonba. Nehezen is lehet elképzelni egy hagyományos nappalit nélkülük!

Akik azonban az elegáns, mégis modern darabokat szeretik, válasszák az egyenes vonalvezetésű, letisztult formavilágú modelleket, MDF bútorlapból, mutatós wenge, bükk, coimbra, dió vagy tölgy színben.

Ha a minimál vagy skandináv típusú bútorokba szerettünk bele, sem fogunk a választékban csalódni!

A különlegességek nem hiányoznak a kínálatból: ha bútorainkhoz egy kerek, széthajtogatható vagy akár kivágott kocka formájú dohányzóasztal illene, itt az alkalom, hogy a miénk legyen…!

Különösen praktikusak azok a faasztalok, amelyek újságtartó polccal is el vannak látva. Ha valóban a praktikum a lényeg, no meg az egyszerű, de mutatós megjelenés, nekünk találták ki a fenyőbútor külsejű, a modern bútor és a természetes megjelenés ötvözetét kínáló dohányzóasztalokat!  Ha már megvan, milyen stílusú és mekkora asztal kell, nem kétséges: mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt!Kapcsolódó cikkek

Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Ágykeretek: trópusi keményfa

Ágykeretek: trópusi keményfa

Álmunkban a trópusokra...
Forgószékek gyerekeknek

Forgószékek gyerekeknek

Melyik legyen a „kisfőnök” széke?
Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Kinti ülőgarnitúrára vágyunk?
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...