Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Fogadjunk, hogy gondoltunk már rá, milyen kellemes lenne otthon a szabadban teázni, kávézni, sütit enni vagy csak elbeszélgetni a tavaszi, nyári napokon. Ahogy a recept mondaná: végy hozzá egy kültéri garnitúrát!

Ha mi is olyan típusok vagyunk, akik kellemes időben nehezen tudnak lemondani a szabadban töltött órákról, helyezzük ki a közös programokat a kertbe, az erkélyre! Nem kérdés, hogy az előbbi esetben ez egyszerűbb, mivel nagyobb a hely, de egy normál méretű erkélyen is könnyedén elfér egy kis kültéri étkezőgarnitúra! Mert ugye csak erre van szükségünk ahhoz, hogy a falatozást, a csevegést a szabadban valósíthassuk meg!

Milyen az elképzelésünk? Az acélvázas, szintetikus rattan bevonattal készült étkezőgarnitúrákban nem fogunk csalódni. A székek mellett a kis, kerek asztalok is helytakarékosak és strapabírók: biztonsági üveglappal vannak ellátva, az időjárásnak is könnyen ellenállnak.

Szeretjük a természetes külsejű garnitúrákat? Legyen a miénk a bájos, kis helyen is remekül elrendezhető, barna és krémszínű – csíkos hatású - étkezőgarnitúra: az asztalka lába elegánsan kifelé szélesedik, a mutatós étkezőszékek kereksége pedig igazán egyedi! A kisasztal polccal egészül ki, amely jól jöhet magazinok és tálca tárolásához is.

Ugyanilyen előnnyel bír a sötétbarna színben kapható, több személy leültetésére is kiváló kültéri étkezőgarnitúra, kosárra emlékeztető polcos megoldásával, mely megjelenését tekintve szintén jól passzol a természetbe - de erkélyen is nagyon hangulatos.

Kényelmes és mutatós a világos változat is, melynek rattan bevonata bézs, a váz pedig sötétzöld. Ehhez a garnitúrához határozottabb megjelenésű, karcsú asztal tartozik, mely kissé jobban a székek fölé magasodik. Elemenként is birtokba vehetjük az étkezőszékeket és asztalokat, így a kültéri étkezőgarnitúra lehet két- vagy négyszemélyes, de akár több székkel is kiegészülhet. Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Ágyrács variációk

Ágyrács variációk

Ágyrácsot akár reggelizéshez is választhatunk!
Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!
Kép dekorációk

Kép dekorációk

A képek, melyek hangulatba hoznak!
Asztalok falatozáshoz

Asztalok falatozáshoz

Mert nem mindegy, min eszünk egy jót…
Konyhabútor kínálat

Konyhabútor kínálat

Bútor a konyhába simulva...