Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Fogadjunk, hogy gondoltunk már rá, milyen kellemes lenne otthon a szabadban teázni, kávézni, sütit enni vagy csak elbeszélgetni a tavaszi, nyári napokon. Ahogy a recept mondaná: végy hozzá egy kültéri garnitúrát!

Ha mi is olyan típusok vagyunk, akik kellemes időben nehezen tudnak lemondani a szabadban töltött órákról, helyezzük ki a közös programokat a kertbe, az erkélyre! Nem kérdés, hogy az előbbi esetben ez egyszerűbb, mivel nagyobb a hely, de egy normál méretű erkélyen is könnyedén elfér egy kis kültéri étkezőgarnitúra! Mert ugye csak erre van szükségünk ahhoz, hogy a falatozást, a csevegést a szabadban valósíthassuk meg!

Milyen az elképzelésünk? Az acélvázas, szintetikus rattan bevonattal készült étkezőgarnitúrákban nem fogunk csalódni. A székek mellett a kis, kerek asztalok is helytakarékosak és strapabírók: biztonsági üveglappal vannak ellátva, az időjárásnak is könnyen ellenállnak.

Szeretjük a természetes külsejű garnitúrákat? Legyen a miénk a bájos, kis helyen is remekül elrendezhető, barna és krémszínű – csíkos hatású - étkezőgarnitúra: az asztalka lába elegánsan kifelé szélesedik, a mutatós étkezőszékek kereksége pedig igazán egyedi! A kisasztal polccal egészül ki, amely jól jöhet magazinok és tálca tárolásához is.

Ugyanilyen előnnyel bír a sötétbarna színben kapható, több személy leültetésére is kiváló kültéri étkezőgarnitúra, kosárra emlékeztető polcos megoldásával, mely megjelenését tekintve szintén jól passzol a természetbe - de erkélyen is nagyon hangulatos.

Kényelmes és mutatós a világos változat is, melynek rattan bevonata bézs, a váz pedig sötétzöld. Ehhez a garnitúrához határozottabb megjelenésű, karcsú asztal tartozik, mely kissé jobban a székek fölé magasodik. Elemenként is birtokba vehetjük az étkezőszékeket és asztalokat, így a kültéri étkezőgarnitúra lehet két- vagy négyszemélyes, de akár több székkel is kiegészülhet. Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Lámpa a falon

Lámpa a falon

Világító kedvencek a gyerekszobában
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A legnagyobb falat a lakásban!
Matracok: a kókusz

Matracok: a kókusz

Kolbászolás helyett kókuszoljunk!
Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!