Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Könyvespolc, az elmaradhatatlan

Egy kisbútor, amelyre rengeteg dolog elfér, és stílusosan töri meg a csukott komódok sorát: a könyvespolcok nem hiányozhatnak a szobáinkból!

Hogy vannak-e könyvespolcaink vagy sem, persze nem attól függ, teljesen megtöltenék-e a könyveink őket. Egy könyvespolc nemcsak a kötetek tárolására és ízléses megmutatására szolgál – dísztárgyak, fényképek keretben, kisebb dobozok, dossziék ugyancsak helyet foglalhatnak rajta, sőt, ha még fiókkal is el vannak látva, különösen praktikusak.

Méretük akkora, hogy egymás mellé állítva őket akár egy kis falat is alkothatnak, vagy kitöltik a szoba falát. Olyan könyvespolcot is választhatunk, amely kifejezetten alkalmas térelválasztásra négyszögletes alakjával és érdekesen elhelyezett polcaival.

Ezek a pakolók mindenhova jól jönnek: az előszoba, a nappali, a gyerekszoba, a hálószoba tökéletes kiegészítői, de természetesen a dolgozószoba vagy iroda sem lenne teljes nélkülük.

A vendégszoba pedig mindig alkalmas arra, hogy a kevésbé használt dolgokat, könyveket oda pakoljuk – történetesen a könyvespolcra…

Nyitott- vagy csukott hátú kellene? Mindkét megoldás legyen rajta? Csak polcosra gondoltunk, vagy fiókos részek is jól jönnének? Bármelyik változat a miénk lehet, természetesen abban a stílusban, amelyik nekünk leginkább tetszik!

A gyerekszoba vidám komódjai mellé kiválóan illenek a juhar alapszínű, bútorlapos könyvespolcok, sima kivitelezésben vagy zöld-, narancssárga, kék, fehér fiókokkal.

Az egyszerű megjelenésű bútorok kedvelői örülni fognak a gyerek- és nappaliszobában, hálóban egyaránt jól mutató hagyományos, letisztult formavezetésű modelleknek.

Ezek a könyvespolc típusok világos és sötétebb fa árnyalatokban is kaphatók – világos alma, juhar, olasz dió, bükk vagy biofenyő -, így bármelyik szoba hangulatába illeszthetők.

Modernebb pakolókra vágyunk? Válasszunk a hasonlóan szép, természetes árnyalatokban rendelkezésre álló, rafináltabb megoldásokkal készült modellek közül.

Mindegyikben van egy kis plussz: masszív megjelenés, elegáns fiók középen, változatosan elhelyezett polcok, lekerekített élek, alumíniumnak látszó műanyag fogantyúk. Modern és alacsony méretű könyvespolc is lehet a miénk, amely konyhai kiegészítőnek is kiváló.

No és egy klasszikus nappaliból, dolgozószobából ugyancsak nem hiányozhatnak a könyvespolcok! A patinás bútorok szerelmeseit hívogatja az antikolt változat, de aki a kissé visszafogottabb eleganciát kedveli, az is megtalálja a neki való pakolót a klasszikus könyvespolcok között! Pakolásra fel!Kapcsolódó cikkek

Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Matracok: a memóriás

Matracok: a memóriás

Emlékszik ránk: matrac jó memóriával!
Puff vagy ülőke?

Puff vagy ülőke?

A puff az enyém…!
Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!