Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Konyhabútor kínálat

Akár kicsi, akár nagy a konyha, egy jó konyhaszekrény a gondunkat megoldja – csak a legjobban tetszőt kell kiválasztani, és azt, ami leginkább kézre áll!

Még üres a konyha? Valamelyik mutatós konyhabútor biztosan arra vár, hogy „belakhassa”! Nélküle aligha boldogulnánk a konyhában: nemcsak mosogatni nem volna módunk, de az edényeket, étkezőkészletet sem tudnánk hová rakni. Mi egy jó konyhabútor jellegzetessége? Legyen szép, de egyben praktikus is – érdemes átgondolnunk, milyen elemekre van leginkább szükségünk és ne csak külseje, hanem méretei, lehetőségei szerint is válasszunk!

No és persze stílus alapján, amelyet otthonunk követ - egy hagyományos berendezésű konyha például aligha mutatna jól minimalista lakásban, és fordítva.

De lássuk, milyen jellemzők szerint választhatunk! Igen lényeges, mekkora tér áll rendelkezésre a konyhaszekrény számára. Egy falra szeretnénk rakni valamennyi elemet? Vagy jobban illene a sarokba?

Az elemes konyhabútoroknak köszönhetően akár el is fordíthatjuk a bútor egyik felét: tökéletesen passzol majd L-alakban a konyha sarkába.

Milyen tárolóegységek kellenek? Elég két-három felső szekrény, egy vitrines résszel, vagy ennél jóval több felső és alsó tárolóra van szükségünk?

Fontos a széles munkalap, vagy kisebb is elég? Hol legyen a mosogató? Teljesen csukott szekrénysorra vágyunk, vagy több vitrinre? Minden megoldható, a legkülönfélébb stílusban, mutatós kivitelben, bútorlapos ajtókkal.

Modern konyha a vágyunk? Visszafogottan modern és minimalista stílusú konyhaszekrényekből is válogathatunk, elemes konyhabútor vagy blokk konyha formában, utóbbiakban a munkalap méretre nem kérhető. A legkülönfélébb, harmóniát sugárzó, természetes fa árnyalatokban – szilva, bükk, éger, juhar, calvados vagy akár kétszínű változatban - kaphatók, akár formabontó stílusban is!

A letisztult formavilágú bútorok rajongói ugyanúgy megtalálják számításukat, mint akik az egyszerű, de mutatós konyhaszekrényeket szeretik, vagy pedig igazán klasszikus, esetleg rusztikus modellre vágynak régies hangulatú otthonukba! Nemcsak szépséges fa árnyalatokban, fehérben is választhatunk konyhabútort. Többféle stílusban kaphatók a kisméretű konyha blokkok is, amelyek panellakások étkezőjében teremtenek tökéletes harmóniát. A mi kezünkben a választás!Kapcsolódó cikkek

Matracok: vákuummatrac

Matracok: vákuummatrac

A kényelmet hozó csomag
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan készítsünk alaprajzot?
Kanapé vendégággyal

Kanapé vendégággyal

A vendéget is legyen hová tenni!
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Matracok: a kókusz

Matracok: a kókusz

Kolbászolás helyett kókuszoljunk!