Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágykeretek: a klasszikus

Milyen szép is a klasszikus bútor! Egy elegáns, hagyományos otthonhoz igazi klasszikus franciaágy dukál, hogy az összhangot teljessé tegyük!

Rajongunk a régies megjelenésű bútorokért? Igazi, 1800-as évekbeli hangulatot szeretnénk teremteni otthonunkban? Klasszikus berendezéssel könnyedén megtehetjük. Ha otthonunk ebben a stílusban készült, nem hiányozhat a hagyományos franciaágy sem…!

klasszikus ágykeretek robosztus hatásúak, de egyben eleganciát sugároznak. Élmény akár csak rájuk ülni is!

Többféle előkelő megjelenésű, bútorlapból készült modellből választhatunk – antikolt, patinázott dió színben, éjjeliszekrényein patinázott sárga réz fogantyúkkal, elegáns lábaival igazi királyi kényelmet kínál az Aramis franciaágy.

Visszafogottabb klasszikus eleganciával szolgál viszont a Caro ágykeret – és ha kérjük, a hozzá tartozó éjjeli szekrények -, amelyet akár modernebb elemekkel is kombinálhatunk a szobában.

Ezekhez a bútorlapos, klasszikus ágykeretekhez akár hozzájuk illő komódot, gardróbot, vagy egyéb bútorokat is társíthatunk, mivel az ágyak bútorcsalád részei.

Van itt még egy igazi különlegesség is: az antikolt tömör nyírfa franciaágy. Fehéres színével talán inkább a nőies hangulatú hálószobát teszi teljessé. Masszív megjelenésű, magas fejtámlás modell – akár egy uralkodó ágya! Ezt a szépséges franciaágy keretet szintén kiegészíthetjük éjjeli szekrénnyel, egy vagy több fiókos változatban.

Sőt! Ha a kissé romantikusabb külsejű ágykeretekhez vonzódunk, a kovácsoltvas elemekkel díszített klasszikus modelleknek nem fogunk tudni ellenállni!

Lapraszerelten kapjuk meg e szépséges 2 személyes ágykereteket, a helyükre igazítani és „belakni” őket nem telik sok időbe! Élvezzük a kényelmüket, no meg a látványt…!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek: trópusi keményfa

Ágykeretek: trópusi keményfa

Álmunkban a trópusokra...
Ágykeretek: modern típusok

Ágykeretek: modern típusok

Modernben szeretnénk megpihenni?
Iroda

Iroda

Iroda otthonra?
Sarokülőgarnitúra: praktikus választás

Sarokülőgarnitúra: praktikus választás

Kis lakásba profi sarokülőt!
Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Kinti ülőgarnitúrára vágyunk?