Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Fenyőfából kiegészítőt

Az egyszerű, de kellemes hangulatú, barátságos bútort szeretjük? Akkor nekünk biztosan vannak fenyő bútoraink! No és mi másból lehetnének a kiegészítők is, mint fenyőből?

Aki a szép, egyszerű megjelenésű, természetes bútorokat szereti, annak alighanem fenyőbútorokkal van tele az otthona. Valóban kevés bútor képes olyan meghitt, meleg hangulatot teremteni, mint ezek. Ha pedig már fenyőbútorok alkotják a berendezés nagy részét, a lakberendezési kiegészítők sem lehetnek másból…!

Fenyő polcokkal, akár állót, akár falra szerelhetőt választunk, számos plusz pakolófelületet nyerünk, kerüljenek az ágy, az asztal fölé vagy akár a szekrények sorába.

Az álló polcokat egymás mellé rakva egész falat alkothatunk belőlük, melyre bőven elférnek dossziék, könyvek vagy dísztárgyak. Ügyes megoldás a polcokkal és fiókokkal is rendelkező térelválasztó – ha teljesen telepakoljuk, valóban „falként” funkcionál!

A fenyő tv-állvány egyszerű megjelenésű, de mutatós és praktikus: polcaira elférnek az újságok, a fiókba számos fontos apróság kerülhet, amelyet itt könnyű megtalálni.

Többféle változatban kapható - görgős lábai segítségével egyszerűen arrébb helyezhetjük! Ha pedig fenyő tv-tartó, válasszunk hozzá fenyő újságtartót is – mutatós kis kiegészítő a kanapé, a dohányzóasztal mellé, szép és masszív, de könnyen hordozható.

Kicsi a konyha, ezért jól jönne egy lehajtható asztalka? Tömör fenyőből kétfélét is választhatunk: szögletes és ívelt formájút. Rendkívül praktikus, ha itt az étkezés ideje, csak felhajtjuk, kitámasztjuk és már falatozhatunk is, ha azonban nem használjuk, nem foglalja a helyet!

Ezek a mutatós fenyő kiegészítők szinte minden helyiségben megállják helyüket, az előszoba, nappali, gyerekszoba, a hálószoba, a vendégszoba és akár a dolgozószoba vagy iroda is kellemes hangulatúvá varázsolható velük. Éljünk a lehetőséggel!Kapcsolódó cikkek

Ágyrács variációk

Ágyrács variációk

Ágyrácsot akár reggelizéshez is választhatunk!
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba célja a pihenés és az alvás, mint ahogy a neve is jelzi.
Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Ha a kanapé mellé csak fát tudunk elképzelni…
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Design kanapé kínálat

Design kanapé kínálat

Hihetetlen vonalak, változatos színekben!