Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Kanapé a gyerekszobában

Nem minden gyerekszobába fér el gyerekágy és kanapé egyben – ám ahová igen, oda érdemes beilleszteni ezt a kis „dühöngőt”, amely vendégágynak is tökéletes.

A felnőttek elsősorban olvasásra, tévézésre, beszélgetésre használnak egy kanapét, ha pedig kinyitható ágynak, akkor akár mindennapos alvásra is. Olvasáshoz, rajzfilmnézéshez, de akár játékhoz a csemetének is beszerezhetünk egy hasonló külsejű gyerekbútort, amely különösen tetszeni fog neki, lévén hogy egészen „felnőttes” megjelenésű…!

Jól ki tudja használni, akkor is, ha kis barátja, barátnője jön látogatóba – le tudja ültetni, megkínálhatja egy kis rágcsálnivalóval, és persze belemerülhetnek közösen egy jó könyvbe vagy filmbe is a kanapén. Este pedig ott alhat a kis vendég.

Többféle mutatós, igazi gyerekszoba dísze-kanapé közül választhatunk: ha klasszikus megjelenésű gyerekkanapét keresünk, ugyanúgy rálelünk, mintha inkább szivacsos fotelágyban gondolkodunk.

Előbbiek ülőfelülete ággyá nyitható, de csak vendégágynak ajánlott – mellesleg ezen a felületen ugrálhat kedvére a csemete…!

A szivacsos fotelágyak szintén egyszerűen nyithatók, egy- vagy kétszemélyesek. Nappal mutatós fotelek, éjjel vendégágynak használhatók, ágyneműtartós részükbe ráadásul sok elpakolnivaló holmi befér. A kétszemélyes fotelágy gyerekeknek mindennapos alvásra is használható, ezért igazán praktikus, többfunkciós gyerekbútor!

A kárpitozott kanapék vidám színekben lehetnek a miénk – hozzájárulva a gyerekszoba hangulatához. Kétféle szövettel kérhetők, így olyan megjelenést adhatunk neki, amilyen tökéletesen passzol a szoba többi bútorához. Szintén többfunkciós, tiniknek is kiváló az ún. Paq szivacsos fotelágy – kihajtva kényelmes heverő, de ha összehajtogatjuk, modern minifotel válik belőle, amelyet pamut, textilbőr vagy vízlepergető szövettel is választhatunk, igényeinknek megfelelően! Vagy inkább egy szivacsmatracokból hajtogatott, mutatós gyerekkanapé lenne a kedvenc? Melyiket vinnénk haza?Kapcsolódó cikkek

Matracok: a rugós

Matracok: a rugós

Rugós matraccal egészséges alvást!
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Design kanapé kínálat

Design kanapé kínálat

Hihetetlen vonalak, változatos színekben!
Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Ha szeretjük az üvegeset…
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a piszkos munkát vagy bízzuk rá egy szobafestőre?