Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Kanapé a gyerekszobában

Nem minden gyerekszobába fér el gyerekágy és kanapé egyben – ám ahová igen, oda érdemes beilleszteni ezt a kis „dühöngőt”, amely vendégágynak is tökéletes.

A felnőttek elsősorban olvasásra, tévézésre, beszélgetésre használnak egy kanapét, ha pedig kinyitható ágynak, akkor akár mindennapos alvásra is. Olvasáshoz, rajzfilmnézéshez, de akár játékhoz a csemetének is beszerezhetünk egy hasonló külsejű gyerekbútort, amely különösen tetszeni fog neki, lévén hogy egészen „felnőttes” megjelenésű…!

Jól ki tudja használni, akkor is, ha kis barátja, barátnője jön látogatóba – le tudja ültetni, megkínálhatja egy kis rágcsálnivalóval, és persze belemerülhetnek közösen egy jó könyvbe vagy filmbe is a kanapén. Este pedig ott alhat a kis vendég.

Többféle mutatós, igazi gyerekszoba dísze-kanapé közül választhatunk: ha klasszikus megjelenésű gyerekkanapét keresünk, ugyanúgy rálelünk, mintha inkább szivacsos fotelágyban gondolkodunk.

Előbbiek ülőfelülete ággyá nyitható, de csak vendégágynak ajánlott – mellesleg ezen a felületen ugrálhat kedvére a csemete…!

A szivacsos fotelágyak szintén egyszerűen nyithatók, egy- vagy kétszemélyesek. Nappal mutatós fotelek, éjjel vendégágynak használhatók, ágyneműtartós részükbe ráadásul sok elpakolnivaló holmi befér. A kétszemélyes fotelágy gyerekeknek mindennapos alvásra is használható, ezért igazán praktikus, többfunkciós gyerekbútor!

A kárpitozott kanapék vidám színekben lehetnek a miénk – hozzájárulva a gyerekszoba hangulatához. Kétféle szövettel kérhetők, így olyan megjelenést adhatunk neki, amilyen tökéletesen passzol a szoba többi bútorához. Szintén többfunkciós, tiniknek is kiváló az ún. Paq szivacsos fotelágy – kihajtva kényelmes heverő, de ha összehajtogatjuk, modern minifotel válik belőle, amelyet pamut, textilbőr vagy vízlepergető szövettel is választhatunk, igényeinknek megfelelően! Vagy inkább egy szivacsmatracokból hajtogatott, mutatós gyerekkanapé lenne a kedvenc? Melyiket vinnénk haza?Kapcsolódó cikkek

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Nézzük milyen burkolatok közül választhatunk!
Matracok: vákuummatrac

Matracok: vákuummatrac

A kényelmet hozó csomag
Fenyőben a gardrób is szebb!

Fenyőben a gardrób is szebb!

A hálószoba hangulatteremtője!
Asztalok falatozáshoz

Asztalok falatozáshoz

Mert nem mindegy, min eszünk egy jót…