Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Író- és számítógépasztal gyermekeknek

Bizony, eljön a nap, amikor korábban csak totyogó gyermekünknek íróasztalra lesz szüksége! Akár óvodás, akár iskolás, mindennapi feladataihoz kell egy jó asztal. Válasszuk ki hát!

Először kerülne íróasztal a gyerekszoba terébe? Vagy már kamasz gyermekünket szeretnénk meglepni egy új asztallal? Mindkettőt megtehetjük a bőséges kínálatból! Természetesen más jellegű íróasztal, számítógépasztal illik egy tinédzser szobájába, mint egy kisgyermekébe – de ha nem akarjuk pár év múlva cserélni, olyanra is voksolhatunk, amely mindkét korosztály számára ideális.

Egy óvodás, kisiskolás lurkó még csak ismerkedik az írással, számolással, és sokat rajzol: olyan íróasztal megfelelő számára, amelyen elég hely van mindehhez.

Tökéletes például egy olyan modell, melynél az asztallap magassága és dőlésszöge változtatható – ez a mutatós darab kifejezetten lányos színben, rózsaszín-fehérben, de fiús, kék-fehérben vagy uniszex piros-sárga-kékben is kapható.

Fiók nem tartozik hozzá, görgős konténer viszont igen, amelyben minden apróságot tárolhatunk!

gyerek íróasztal modern szobába lehet egyszerű, gurulós, porfestett acél lábakkal, de a hangulatos, fa vagy fa megjelenésű bútorokkal berendezett szobába is számos szép, bútorlapos modellt vihetünk haza.

A kellemes, juhar alapszínű gyerek tanulóasztalokat, számítógépasztalokat rendkívül vonzóvá és vidámmá teszik a zöld, narancssárga vagy kék frontrészek! Az idősebb lurkók birodalmában a fehér fiókos konténerrel ellátott asztal mutathat jól, a világos alma alapszínű sarokasztal kék fiókkal, vagy a tengerész kék tárolós, vad juhar árnyalatú számítógépasztal!

Szintén nagyobbak szobájába javasolt modell a modern, lime sárga és fehér frontrészekkel vagy a sonoma tölgy-antracit szürke szín párosításával készült, elegáns íróasztal!

E kisbútoroknak, kiegészítőknek nemcsak a megjelenése, hanem tárolókapacitása is befolyásolhatja döntésünket: ha gyermekünknek nagy pakolófelületre van szüksége, egy konténeres vagy ajtós-fiókos asztal lehet számára az igazi, sőt, ha sok a holmi, akkor jobb, ha az asztal mindkét oldalán vannak fiókok és ajtós részek. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Fenyő íróasztalon dolgozni

Fenyő íróasztalon dolgozni

Kellemeset a hasznossal…
Könyvespolc, az elmaradhatatlan

Könyvespolc, az elmaradhatatlan

Magas, mutatós és többfunkciós, mi az?
Kanapé vendégággyal

Kanapé vendégággyal

A vendéget is legyen hová tenni!
Kanapé a gyerekszobában

Kanapé a gyerekszobában

Hogy a lurkónak is legyen hol „ejtőzni”
Konyhabútor kínálat

Konyhabútor kínálat

Bútor a konyhába simulva...