Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Író- és számítógépasztal gyermekeknek

Bizony, eljön a nap, amikor korábban csak totyogó gyermekünknek íróasztalra lesz szüksége! Akár óvodás, akár iskolás, mindennapi feladataihoz kell egy jó asztal. Válasszuk ki hát!

Először kerülne íróasztal a gyerekszoba terébe? Vagy már kamasz gyermekünket szeretnénk meglepni egy új asztallal? Mindkettőt megtehetjük a bőséges kínálatból! Természetesen más jellegű íróasztal, számítógépasztal illik egy tinédzser szobájába, mint egy kisgyermekébe – de ha nem akarjuk pár év múlva cserélni, olyanra is voksolhatunk, amely mindkét korosztály számára ideális.

Egy óvodás, kisiskolás lurkó még csak ismerkedik az írással, számolással, és sokat rajzol: olyan íróasztal megfelelő számára, amelyen elég hely van mindehhez.

Tökéletes például egy olyan modell, melynél az asztallap magassága és dőlésszöge változtatható – ez a mutatós darab kifejezetten lányos színben, rózsaszín-fehérben, de fiús, kék-fehérben vagy uniszex piros-sárga-kékben is kapható.

Fiók nem tartozik hozzá, görgős konténer viszont igen, amelyben minden apróságot tárolhatunk!

gyerek íróasztal modern szobába lehet egyszerű, gurulós, porfestett acél lábakkal, de a hangulatos, fa vagy fa megjelenésű bútorokkal berendezett szobába is számos szép, bútorlapos modellt vihetünk haza.

A kellemes, juhar alapszínű gyerek tanulóasztalokat, számítógépasztalokat rendkívül vonzóvá és vidámmá teszik a zöld, narancssárga vagy kék frontrészek! Az idősebb lurkók birodalmában a fehér fiókos konténerrel ellátott asztal mutathat jól, a világos alma alapszínű sarokasztal kék fiókkal, vagy a tengerész kék tárolós, vad juhar árnyalatú számítógépasztal!

Szintén nagyobbak szobájába javasolt modell a modern, lime sárga és fehér frontrészekkel vagy a sonoma tölgy-antracit szürke szín párosításával készült, elegáns íróasztal!

E kisbútoroknak, kiegészítőknek nemcsak a megjelenése, hanem tárolókapacitása is befolyásolhatja döntésünket: ha gyermekünknek nagy pakolófelületre van szüksége, egy konténeres vagy ajtós-fiókos asztal lehet számára az igazi, sőt, ha sok a holmi, akkor jobb, ha az asztal mindkét oldalán vannak fiókok és ajtós részek. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Ha szeretjük az üvegeset…
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Lássuk mik is ezek!
Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Ha egy extravagáns asztal kell…
Kanapék és heverők fixen

Kanapék és heverők fixen

Kényelmes lesz, az fix!
Iroda

Iroda

Iroda otthonra?