Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracot a gyerek alá!

Bár a gyermekek súlyra könnyebbek, mint a felnőttek, az egészséges alvást biztosító matrac beszerzése számukra is nagyon fontos! Kókusz vagy kombikókusz?

Kész a gyerekszoba, megvan minden bútor, de az ágy még nem tökéletes? Babaágyat szeretnénk lecserélni egy, már nagyobbacskáknak való gyerekbútorra? Ha ágykeretes ágyat választottunk, matracra is szükségünk lesz bele! De milyen ágybetét való a gyerekeknek?

Egy lurkó nyilván könnyebb és nincs szüksége túlságosan hosszú matracra sem – ezért a gyerekmatracok kisebb méretűek, de rétegezésük ugyanolyan kényelmet és egészséges alvást biztosít, mint a felnőtteké!

Lássuk miből választhatunk: az ágykeretbe rakhatunk rétegelt kókusz ágybetétet, mely ortopédikus hab maggal van ellátva és két kókuszréteggel. A másik változat pedig 9 centiméteres kókuszréteggel kínál igazi kényelmet a csemetének!

Hogy megkönnyítse dolgunkat, az ifjúsági matracok huzata természetesen levehető zipzározással és kimosható - ez egy gyerkőc esetében, valljuk be, nem hátrány!

Bár az ágybetétet leginkább alvásra használja, előfordul, hogy csoki kerül az ágyba, vagy lecsöppen valami! Mosással egyszerűen el tudjuk távolítani.

A matrac antiallergén huzata nagy áldás: nincs is jobb, mint egészséges környezetben aludni – hiszen nemcsak a felnőttek szenvedhetnek az allergénektől, poratkáktól…

A gyerekmatracokat 60-szor 120-as, vagy 70-szer 120-as méretben kérhetjük, de akár egyedi méretben is megrendelhetjük, ha ezek nem megfelelőek a lurkó számára! Ha az ágykeret tökéletes, az ágybetét se maradjon le mögötte!Kapcsolódó cikkek

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőrben gondolkodva...
Válasszunk étkezőszéket!

Válasszunk étkezőszéket!

Falatozni ülve jó!
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Lássuk mik is ezek!
Design kanapé kínálat

Design kanapé kínálat

Hihetetlen vonalak, változatos színekben!
Fenyővel teli előszoba

Fenyővel teli előszoba

Fenyő kiegészítőket az előszobába is!