Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracot a gyerek alá!

Bár a gyermekek súlyra könnyebbek, mint a felnőttek, az egészséges alvást biztosító matrac beszerzése számukra is nagyon fontos! Kókusz vagy kombikókusz?

Kész a gyerekszoba, megvan minden bútor, de az ágy még nem tökéletes? Babaágyat szeretnénk lecserélni egy, már nagyobbacskáknak való gyerekbútorra? Ha ágykeretes ágyat választottunk, matracra is szükségünk lesz bele! De milyen ágybetét való a gyerekeknek?

Egy lurkó nyilván könnyebb és nincs szüksége túlságosan hosszú matracra sem – ezért a gyerekmatracok kisebb méretűek, de rétegezésük ugyanolyan kényelmet és egészséges alvást biztosít, mint a felnőtteké!

Lássuk miből választhatunk: az ágykeretbe rakhatunk rétegelt kókusz ágybetétet, mely ortopédikus hab maggal van ellátva és két kókuszréteggel. A másik változat pedig 9 centiméteres kókuszréteggel kínál igazi kényelmet a csemetének!

Hogy megkönnyítse dolgunkat, az ifjúsági matracok huzata természetesen levehető zipzározással és kimosható - ez egy gyerkőc esetében, valljuk be, nem hátrány!

Bár az ágybetétet leginkább alvásra használja, előfordul, hogy csoki kerül az ágyba, vagy lecsöppen valami! Mosással egyszerűen el tudjuk távolítani.

A matrac antiallergén huzata nagy áldás: nincs is jobb, mint egészséges környezetben aludni – hiszen nemcsak a felnőttek szenvedhetnek az allergénektől, poratkáktól…

A gyerekmatracokat 60-szor 120-as, vagy 70-szer 120-as méretben kérhetjük, de akár egyedi méretben is megrendelhetjük, ha ezek nem megfelelőek a lurkó számára! Ha az ágykeret tökéletes, az ágybetét se maradjon le mögötte!Kapcsolódó cikkek

Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Csak szépen sorjában...
Matracok: a memóriás

Matracok: a memóriás

Emlékszik ránk: matrac jó memóriával!
Tv-állvány - egy fontos darab

Tv-állvány - egy fontos darab

Csinosítsunk tv-tartóval!
Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Ha szeretjük az üvegeset…
Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőrben gondolkodva...