Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Bútorápolásra való szerek

Egy bútort nemcsak megvenni kell tudni, hanem ápolni is. Mit ér annyi pénzt kiadni érte, ha utána nem gondozzuk? Lássuk, milyen szerekkel tudjuk karban tartani őket!

Érdemes gondolni a bútoraink tisztítására, ápolására, miután megvesszük és elhelyezzük őket. Ugye fontos, hogy minél tovább szépek, újszerűek maradjanak? Beszerezhető hozzájuk akár már megvételkor olyan bútorápoló szerek, melyek hosszútávon biztosítják tökéletes külsejüket.

A bőr ülőgarnitúra gyönyörű, de kényes bútor – ha szeretnénk minél tovább megőrizni makulátlan megjelenését, a bőrápoló balzsam vagy bőrtisztító gél ehhez remek választás. Műbőrt és bőrt is hatékonyan - és persze kíméletesen - tisztít a bőrtisztító gél.

Megbirkózik a zsírosodással és más jellegű szennyeződéssel is. A bőrápoló balzsamok méhviasszal készülnek – bőrtáplálóak és vízlepergető hatásúak, hosszú ideig megőrzik bútorunk szépségét. Ezek a bútorápolók kétféle kiszerelésben is kaphatók.

Cipők ápolásánál gyakran találkozhatunk az impregnáló spray-jel. Bőrre ugyancsak alkalmazható, és igen: cipőt is ápolhatunk vele. Velúr tisztítóhabbal a velúr és nubuk felületeket ápolhatjuk. Textilbőrre ezt a terméket nem lehet használni.

Kárpitfelületre, textilre, szőnyegre egyaránt alkalmas folttisztító és takarítószer a tisztító zselé, mely higítható és akár padló- valamint autótisztításhoz is jó! Kellemes narancsillata ráadásul cseppet sem zavaró. Tisztító, polírozó hatású és egyben konzervál a tisztító kristály, konyhában és fürdőben a leghatékonyabb, de krómozott felületekre is alkalmazható.

Textilek ápolásához, javításához szintén rendelkezésre áll egy-egy kiváló termék! Ha textíliáink felülete kellemetlen szagú lesz, könnyen felfrissíthetjük a textilfrissítővel, elég néhány fújás! Hatékony a felsőruházat és az autókárpit esetében is.

Ha elszakad a textil, vagy fel kell hajtani, a textilek és szövetek ragasztására alkalmas textilragasztó a legjobb barátunk! Egy professzionális pillanatragasztó ugyancsak jól jön a háztartásban: másodpercek alatt megoldja a problémát, akár fa, akár üveg, fém, kerámia, gumi, műanyag vagy bőr javításáról van szó! Egyszerű és hatékony bútorjavító.

Hogy a bútorok ápolása, tisztítása tökéletes legyen, a mikroszálas törlőkesztyű sem hiányozhat a „repertoárból”: titka a könnyű kezelhetőség, hiszen magába vonzza a port és a moshatóság – gyorsan megszárad és újra használható! Törődjünk bútorainkkal, textilfelületeinkkel okosan, megfelelő bútorápoló szerrel!Kapcsolódó cikkek

Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!
Ágykeretek: trópusi keményfa

Ágykeretek: trópusi keményfa

Álmunkban a trópusokra...
Matracok: vákuummatrac

Matracok: vákuummatrac

A kényelmet hozó csomag
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...
Fenyőfából kiegészítőt

Fenyőfából kiegészítőt

Egy rakás fenyő a lakásban!