Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: kókusz-latex

Hiányzik egy kényeztető matrac az ágyunkba? Megérett a cserére a régi, vagy nem is kaptunk az ágyhoz matracot? Nos, itt a lehetőség, hogy beszerezzünk egy kókusz-latex ágybetétet!

Hiába szép az ágyunk, ha a matrac nem szolgál kellő kényelemmel! Ha valóban pihentető, gondtalan alvásra vágyunk, a hálószoba vagy a vendégszoba ágykeretébe minden igényt kielégítő ágybetétre van szükségünk.

Szeretnénk egy puha, kényelmes, a gerincoszlopnak ideális tartást nyújtó ágybetétet? A kókusz-latex matracok nem okoznak csalódást!

A pontrugalmas latex természetes, antiallergén alapanyagával csodálatos kényelemmel szolgál éjszakánként, és előnyeit a matrac további összetevői is fokozzák: a különálló kényelmi zónák, a megerősített derékrész, a kókuszmerevítés.

A kókuszréteg aszimmetrikus elhelyezésével nemcsak a kellő alátámasztáshoz járul hozzá, hanem egyes modelleknél ahhoz is, hogy az ágybetét két oldala más-más keménységű legyen, így lehetőségünk legyen átfordítani a matracot, ha olykor kissé keményebb felületen vágyunk aludni.

Lágy és félkemény változatban választhatjuk. A réteges szerkezet a kókusz-latex matrac esetében biztosítja, hogy bármilyen pozícióban alszunk is, álmunk zavartalan legyen. A latex a test körvonalához igazodik, a kókuszrétegek a megfelelő alátámasztásról gondoskodnak…

Az oldalt alvók számára a lágy, szintén öt zónás latex ágybetét a leginkább ajánlott, melyben nincs kókuszmerevítés, de önmagában is kiváló kényelemben részesít.

A kókuszmatracok és latexmatracok alap matrac szövettel, speciális meleg- vagy hidegtartó, illetve mosható, levehető huzattal kaphatók, sőt egyedi méretben is készülnek, ha egyik sem megfelelő számunkra. Ilyen kényelmet aligha éreztünk – éljünk hát a lehetőséggel!Kapcsolódó cikkek

Egy fotel mindig kell

Egy fotel mindig kell

Készen vár a fotelünk!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen a tökéletes konyha?
Ágyak: franciaágy takaróval

Ágyak: franciaágy takaróval

Kényelmet és rendet!
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...
Matracok: a kókusz

Matracok: a kókusz

Kolbászolás helyett kókuszoljunk!